AjánlottEgyébÉletmód

Ingyenes karanténjárat szolgáltatást indít a Pécsimami

A Pécsi Karanténjárat szolgáltatása azoknak nyújt segítséget, akik a koronavírus miatt nem hagyhatják el otthonukat.

A Pécsimami ismét megmutatja segítőkészségét, ezúttal a Pécsi Karanténjárat keretein belül. A szolgáltatás lényege, hogy azok az emberek, akik a koronavírus miatt nem hagyhatják el otthonukat és nincs külső segítségük, segítséget kaphatnak a bevásárlásban, a gyógyszerek beszerzésében, tisztálkodási- és tisztítószerek házhozszállításában.

A szolgáltatás teljesen ingyenes, csak a megvásárolt termék árát kell megfizetni, amit a Karanténjárat futárának kell odaadni, aki a blokk bemutatásával igazolja a fizetett összeget.

A Pécsimami kapacitása véges, hiszen jelenleg egyetlen kisbusszal rendelkeznek, valamint egy futárral, így csak azokon tudnak segíteni, akik:

  • Igazolt betegség miatt egyedülállóként, vagy egészcsaládjukkal határozatlan ideig karanténban vannak és nincs segítségük a bevásárlásban, vagy
  • nem betegek, kontakt kutatás eredményeként kerültek 10 napos karanténba, egyedül élnek, és nincs segítségük a bevásárlásban. (kontakt kutatás esetén családtagokra nem terjed ki a karantén)

A szolgáltatás megrendelése egy űrlapkitöltésével történik, ami a Pécsimami oldalára kattintva elérhető. Az űrlap kitöltése és elküldése után a Pécsimami munkatársa fogja felvenni az igénylővel a kapcsolatot.

A Pécsi Karanténjárat elérhetőségei:

Telefon: 70/350-2099 (H-P 9.00-17.00, Sz-V 10.00-14.00)

Email: info@pecsimami.hu

Facebook: Pécsi Karanténjárat

A Pécsi Karanténjáratot Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatja.

Tags

Továbbiak a témában...

Back to top button
Close