EgyébKiemeltVélemény

Szivárvány-vallás, avagy végső soron ki profitál az LMBTQ propagandából?

“Bárhol Szabad!” – így szól az első vidéki Pride Felvonulás szlogenje, amely a facebook-on meghirdetett esemény szerint 2021. szeptember 18-án lesz Pécs belvárosában.

De valóban van erre társadalmi igény? Illetve végső soron ki profitál majd a melegjogok propagálásából?

A homoszexuális, transznemű, és egyéb alternatív szexuális identitás kifejezésére megalkotott LMBTQI+ megnevezés egyfajta gyűjtőfogalom a 21. század globális szexuális forradalmát a létezés középpontjába állító propaganda számára, amely morális és erkölcsi értelemben is egyenlőségjelet tesz a SZERETET és a SZEXUALITÁS közé, éppen úgy, mint ahogy azt a ’60-70-es években az egymás hátán hempergő hippi-kolóniák tagjai hirdették.

Az Amerikából indult szexuális világforradalom erkölcsi alapját az USA által képviselt külföldi katonai beavatkozások elleni lázadás jelentette a ’70-es években. Mára azonban ebből semmi nem maradt, hiszen egy globális ideológia elterjesztéséhez a nemzetállamok közti háborúkra reflektáló társadalmi mozgalmak gyakorlatilag képtelenek voltak bevonni olyan országok állampolgárait, melyeket hidegen hagyott az USA világcsendőri szerepének kényszeres gyakorlásából adódó permanens hadviselés.

A szexuális világforradalom újraindításához olyan BELSŐ ELLENSÉGET kellett találni, amely minden országban “ott leselkedik” a többségi elnyomásnak kitett – jelen esetben szexuális – kisebbség “alapvető emberi jogainak” érvényesülését veszélyeztetve. És meg is érkeztünk a második világháborút lezáró egyetlen érvényes “nemzetek feletti” közmegállapodáshoz: SOHA TÖBBÉ NÁCIZMUST!

(Persze a kommunista terrornak azért még évtizedekig lehetősége volt Európa Keleti felén, hogy nyomorgassa és megalázza a megszállt országok polgárait, hogy közülük mindenki megértse, hogy miért érdemes “kicsinek maradni”.)

Tehát a homoszexuális világforradalom morális talapzataként aposztrofált “nácizmus elleni harc” az, amely mentén az “egyetemes emberi jogok kiterjesztéséért” küzdő LMBTQ mozgalmak azonosítják magukat. Ez érthető, hiszen még a 21. századi Európában is bármilyen “izmust” képes azonnal validálni az a tény, ha az adott mozgalom az “alaptevékenysége” mellett a nácizmus elleni harcot IS “kitűzte zászlajára”.

Történelmi tény: a fasiszta kormányok embertelen aljassággal üldözték a homoszexuális közösség tagjait is, tehát a történelmi párhuzam bár érvényes, de a nácizmus újjáéledésének veszélye által való fenyegetettség a 21. században igen csekély…úgy is mondhatnánk: érvénytelen.

“Így legyél menő, ha van szíved!” – szivárványos bankkártya is van. Ezzel tudsz majd fizetni a LMBTQ jogokat tiszteletben tartó webshopokban

Ma már egyértelműen látszik, amit korábban csak sejteni lehetett:

Az LMBTQ közösségek “felszabadítását” és a “másság elfogadását” hirdető világforradalom finanszírozóinak végső célja valójában NEM CSAK ÉS KIZÁRÓLAG az alternatív szexuális kultúrájú emberek jogainak kiterjesztése, hanem egy olyan globális gazdaságpolitikai hadművelet végrehajtása, amely a “fasizmusra hajlamos nemzetállamok” önérdek-érvényesítési lehetőségeit kereskedelmi- és egyéb jogi szankciók alkalmazásával igyekszik kontroll alatt tartani.

Másrészt a popkulturális trendek irányításával olyan kollektív pszichológiai nyomásgyakorlást használ a kifinomult marketing eszközök- és kereskedelmi kampányok segítségével, melyeken keresztül a kényszeres magamutogatásra hajlamos emberek körében az “ellenállhatatlanul” trendi szivárványos életérzés igyekszik önmagát a “jóemberség alap-mértékegységévé” tenni.

A legnagyobb világcégeknek ezért is jó üzlet támogatni az újkor vallásának szivárványos köntösében a megváltó igét hirdető LMBTQ propagandát, amely miközben az “elnyomó politikai rendszerekkel” való szembenállást- és közös társadalmi felelősségvállalást hirdeti, addig leginkább a globális tőkestruktúrák szabadkereskedelmi lehetőségeinek érvényesülését szolgálja minden egyes pillanatban.

LOVE IS LOVE.

BUSINESS IS BUSINESS…

Tags

Továbbiak a témában...

Back to top button
Close