ÉletmódKiemelt

A Civil Közösségi Szolgáltató Központ „Karácsonyváró” kampányt indít

Az idei évben a Miniszterelnökség a Civil Központok országos hálózatával együttműködve újra szeretné támogatni a civil szervezetek karácsonyi időszakában zajló adománygyűjtését, ezért megrendezi az Adventi Civil Börze című (online) adománygyűjtő akcióját.

A „Karácsonyváró” program célja a megrendezésre kerülő adventi programok, karácsonyi vásárok, megyei vagy helyi adománygyűjtő civil kezdeményezések és rendezvények összegyűjtése, az adományozás népszerűsítése és az adományozók ösztönzése, a készülődés és ünnepvárás legszebb pillanatainak bemutatása.

A beküldött videókból Baranya megye kezdeményezésekben gazdag Civil Adventjéről szeretne a Baranya Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ egy filmet szerkeszteni, melyben az adománygyűjtéseket, akciókat, karácsonyi vásárokat és a civil szervezetek karácsonyi készülődését mutatja be.

A Baranya Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ felhívása:

Ha szívesen bemutatnék konkrét programjukat, örömmel vennék annak hirdetését, vagy szívesen mutatnák meg szervezetük karácsonyi készülődését másoknak is, legyen az Önök videója is a közös film része!

A Civil központ adventi kampányával az elkészült anyagot minden kommunikációs felületen (beleértve az országos Civil Információs Portált), illetve fizetett Facebook hirdetés keretében is népszerűsíteni fogja!

Technikai paraméterek:

  • maximum egy perc terjedelem,
  • Full HD minőség (1920×1080 pixeles felbontás),
  • fekvő tájolás,
  • jó minőségű hang
  • jól érthető beszéd

A beérkezett anyagokból egy egységes videót szerkesztünk.

FIGYELEM! Amennyiben a küldött kisfilmek nem felelnek meg a fenti paramétereknek, azokat technikai okok miatt és a videó minőségének érdekében nem tudjuk felhasználni.

Amennyiben technikai segítségre van szükség, kérjük, jelezzék munkatársainknak!

Beküldési határidő: 2021. november 26. (péntek), 16:00

A videó 2021. december 31-ig lesz látható a Civil Információs Portálon, Facebook fizetett hirdetéseinkben valamint Központunk honlapján.

A kampánnyal kapcsolatos további információk a Baranya Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ honlapján érhető el.

 

Forrás: Baranya Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ

Tags

Továbbiak a témában...

Back to top button
Close