EgyébKiemelt

A pécsi városrészekbe is érkeznek a karácsonyfák

Szép lassan minden városrész karácsonyfája is a helyére kerül.

November végén állították fel a Mindenki karácsonyfáját a Széchenyi téren, Pécs többi városrészeibe azonban a Mikulás hozza el a fenyőfákat. Uránvárosban, a 17 emeletes épület előtt a téren és Kertvárosban, a Nevelési Központnál már teljes pompában díszítik helyüket a karácsonyfák, kedden pedig Hirden és az ürögi városrészben, szerdán az egykori FEAM áruháznál kialakított körforgalomnál, a Megyeri téren, valamint a Magyarürögi út-Szigeti út-Rácvárosi út kereszteződésében is felállítanak egy-.egy karácsonyfát a Biokom munkatársai.

Ahogy a korábbi években is, úgy idén is felajánlásoknak köszönhetőek a fenyőfák. Az Uránvárosban lévő, majdnem 10 méter magas fenyőfát a Dózsa György utcából érkezett, a kertvárosban található ezüstfenyőt pedig egy keszüi család ajánlotta fel.

A megszokott díszek mellett újdonságok is díszítik az örökzöldeket, minden kihelyezett karácsonyfán 100 darab óriás szaloncukrot osztottak el, a Megyeri téri fenyőt pedig pécsi bölcsődés és óvodás kisgyermekek díszei teszik hangulatosabbá.

 

Forrás: Biokom Nkft.

A címlapkép csak illusztráció!

Tags

Továbbiak a témában...

Back to top button
Close