EgyébKiemelt

Átadták a Selena Hungária Kft. új raktárát Pécsen

Több mint ötven százalékkal nőtt az építőipari vegyi anyagok forgalmazásával foglalkozó pécsi Selena Hungária Kft. raktározási kapacitása egy csütörtökön átadott új, több mint százmillió forintból kialakított, 1500 négyzetméteres csarnoknak köszönhetően.

A létesítményt a lengyel tulajdonú Selena csoport magyarországi jelenlétének huszadik évfordulója alkalmában rendezett ünnepségeb adták át a baranyai székhelyen.
Farkas Tamás, a társaság ügyvezetője az eseményen elmondta: a beruházásra a folyamatos növekedés miatt volt szükség, hiszen az elmúlt 10 évben a cég forgalma megháromszorozódott, az előző raktárépület viszont már nem tudta kiszolgálni a társaság igényeit.

Slawomir Majchrowski, a Selena csoport alelnöke kiemelte: a cég által előállított anyagok a világ élvonalába tartoznak mind a minőségüket, mind az értékesített mennyiséget tekintve. Közölte: bizonyos termékeikkel piacvezetők, például az egykomponensű poliuretán hab tekintetében cégük a világ három legnagyobb gyártójának egyike.
Jerzy Snopek, Lengyelország rendkívüli és meghatalmazott budapesti nagykövete beszédében nagyra értékelté, hogy a Selena húsz esztendeje van jelen Magyarországon és annak ellenére produkál évről évre egyre nagyobb eredményeket, hogy a világot lassan két éve sújtja a pandémia.

A magyarországi társaság tájékoztatása szerint a 35 céggel 18 országban jelen lévő és mintegy 2000 alkalmazottnak munkát biztosító, 1992-ben Lengyelországban alapított Selena csoport világviszonylatban az építőipari vegyi anyagok vezető forgalmazója és az egyik legnagyobb-poliuretánhab-gyártója. A vállalat termékkínálatában megtalálhatóak a habok, tömítők, ragasztók, vízszigetelő termékek, hőszigetelő rendszerek, rögzítők és egyéb kellékek.

 

MTI

Tags

Továbbiak a témában...

Back to top button
Close