GazdaságKiemelt

Bővíti üzemcsarnokát és technológiai fejlesztést hajt végre a harkányi Puskás Fémipari Kft.

Közel 270 millió forint értékben hajt végre technológiai fejlesztést és alakítja át, bővíti üzemcsarnokát a fémszerkezetek gyártásával és fémmegmunkálással foglalkozó, magyar tulajdonban lévő Puskás Fémipari Kft. a társaság székhelyén, a Baranya megyei Harkányban.

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) 186 millió forintos támogatásával és 80 millió forintos önerővel 2023 őszéig valósul meg a beruházás és az ahhoz kapcsolódó technológiai fejlesztés.

A projekt eredményeként bővítik a cég jelenlegi harkányi telephelyét, ennek köszönhetően a gyártócsarnok hasznos területe megnövekszik, a gyártási folyamatok hatékonyabbá válnak, ugyanakkor igényesebb munkakörülményeket is ki tudnak alakítani.
A beruházás részeként technológiai fejlesztés is megvalósul új eszközök beszerzésével, ennek eredményeként pedig a korábban bérmunkában végeztetett munkafolyamatokat ki tudja váltani a társaság.

A beruházás az acélszerkezetek gyártásával, beépítésével, műtárgyak rekonstrukciójával foglalkozó vállalkozás fejlődését, további munkahelyek teremtését és az árbevétel növekedést fogja eredményezni.

 

MTI

A címlapkép csak illusztráció!

Tags

Továbbiak a témában...

Back to top button
Close