ÉletmódKiemelt

Bringás reggelivel várták a pécsi bringásokat

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság is csatlakozott az Európai Mobilitási Hét rendezvényeihez, így a megelőzési területen dolgozó munkatársak 2021. szeptember 16-án és 22-én Bringás reggeli elnevezésű program keretén belül reggelivel, valamint bűn- és baleset-megelőzési tanácsadással várták a kerékpárral közlekedőket.

A rendezvényre az egy-, kettő-, három- vagy négykerekű kerékpárokkal érkezők nemcsak reggelit, hanem kerékpáros tartozékokat, láthatósági felszereléseket, valamint magyar és idegennyelvű tájékoztatókat is kaptak a megelőzési szakemberektől. A résztvevőknek lehetőségük volt kerékpárjuk gravíroztatására, valamint regisztráltathatták  azokat a „Bike Safe” programban is.

Fotó: Police.hu

Pécsett a kerékpáros úthálózat folyamatos bővüléséből adódóan egyre többen bicikliznek, ezért a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság is kiemelt figyelmet fordít a kerékpárral közlekedők biztonságára és láthatóságukra.

A kerékpárosokat arra kérik, hogy mindig tartsák be a rájuk vonatkozó KRESZ-szabályokat, és lássák el kerékpárjaikat az előírt, kötelező tartozékkal!

Police.hu

Címlapkép: Police.hu

Tags

Továbbiak a témában...

Back to top button
Close