ÉletmódKiemelt

Egy éve üzemelnek érintésmentes kézfertőtlenítő eszközök a pécsi autóbuszokon

Az utasok védelme érdekében egy éve üzemelnek ezek az eszközök a pécsi autóbuszokon, így a kézfertőtlenítés lehetősége továbbra is biztosított. Az érintésmentes adagolók üzembe helyezése óta ezer liternél is több fertőtlenítő folyadék utántöltéséről gondoskodott a társaság.

Az utasok kedvezően és örömmel fogadták az autóbuszokra felszerelt érintésmentes adagolókat és utazások során szívesen is használják azokat.
A készülékek működésének ellenőrzése a buszvezetők feladata, a fertőtlenítő folyadék utántöltése jelzésük alapján indokolt, ezekben a folyadékszabályozás szintjét nem találták megfelelőnek a társaság szakemberei.

A Tüke Busz Zrt.-nél még tavaly szeptemberben kezdték el tesztelni az érintésmentes, szenzoros kézfertőtlenítő berendezések alkalmazását 10 pécsi helyi járatú autóbuszon. A pozitív tapasztalatok eredményeként 2020 decembere óta száz, a forgalomban napi rendszerességgel közlekedő autóbuszon van lehetőségük az utasoknak arra, hogy a felszállást követően kezüket fertőtlenítsék.

Felelős szolgáltatóként fontos számunkra, hogy minden utasunk tudja, a Tüke Busz Zrt. odafigyel a biztonságukra, egészségükre. A pécsi autóbuszokon történő utazás továbbra is biztonságos, a közösségi közlekedés a vírusveszély idején is megbízható szolgáltatást jelent mindenki számára.

 

Forrás: Tüke Busz Zrt.

A címlapkép csak illusztráció!

Tags

Továbbiak a témában...

Back to top button
Close