ÉletmódKiemelt

Érkeznek a felújított eszközök a Mandulás tornapályára

Megkezdte a Biokom Nkft. a felújított eszközök kitelepítését a Mandulás tornapályára, így azokat hamarosan már bárki használhatja, aki egy kis testmozgásra vágyik az erdei környezetben.

A Mandulás tornapálya állapota az elmúlt években igencsak leromlott, ezért döntött úgy a társaság úgy, hogy a kirándulók körében e népszerű célpontot újítják fel a Pintér János Program egyik elemeként. A rekonstrukciót májusban kezdték meg, lebontották a 15 állomás régi eszközeit, helyükre asztalosműhelyükben új és biztonságos elemeket gyártottak.

Fotó: Biokom Nkft.

– A munkálatok a Mandulás tornapályán jól haladnak, a napokban munkatársaink már megkezdték az új eszközök kitelepítését – mondta el Meixner Barna ügyvezető igazgató. – A felújítással így a jövő hét végére készülhetünk el.

Fotó: Biokom Nkft

A tornapálya rekonstrukcióját az erdőgazdálkodási részleg végzi, amelynek összköltsége csaknem 7,5 millió forint. A beruházást Topán László és Siposné Bikali Éva képviselők támogatják saját keretükből.

Hamarosan megújul a Mandulás közelében található Sós-hegyi kilátó is. Az építmény az elmúlt években balesetveszélyessé vált, ezért szükséges a rekonstrukció. A kilátó felújítása mintegy 3,1 millió forintba kerül, amelyet Csaba István képviselő is támogat képviselői keretéből.

Biokom Nkft. közleménye

Címlapkép: Biokom Nkft.

Tags

Továbbiak a témában...

Back to top button
Close