EgyébKiemelt

Halottak napi koszorúk rendelhetők a Pécsi Köztemetőtől

Közelednek az emlékezés napjai. Mindenszentek ünnepe és halottak napja alkalmat ad arra, hogy lerójuk kegyeletünket elhunyt szeretteink előtt. A méltó emlékezéshez a Pécsi Köztemető virágkötészete is szeretne hozzájárulni saját készítésű koszorúkkal és sírdíszekkel.

A magas színvonalon és különös odafigyeléssel készült koszorúkat már az ünnep előtt is meg lehet rendelni, ehhez a temetopecs@temetopecs.hu email címre kell megrendelő üzenetet küldeni. A Biokom weboldalán található katalógusban minden rendelhető koszorú megtalálható egy rendelési kóddal és az árral ellátva. A Biokom Nkft. kéri, hogy a kiválasztott sírdísz kódján kívül a megrendelő email tartalmazza azt is, hogy mikor szeretnék átvenni azt.

A megrendelt terméket/termékeket október 25-től a Pécsi Központi Temető ügyfélszolgálati irodájában lehet átvenni, ahol készpénzes és bankkártyás fizetési lehetőséget is biztosítanak. Az iroda október 25-28. között 8:00 – 15:30 óráig, október 29-én 8: 00 – 14:30 óráig, október 30. – november 1. között pedig 9: 00 – 17:00 óráig tart nyitva.

Biokom Nkft. közleménye

Címlapkép: Biokom Nkft.

Tags

Továbbiak a témában...

Back to top button
Close