KiemeltKözélet

Hári József: nem „ötletbörzére” hanem a kertvárosi kutyafuttatók megvédésére van szükség

Közel 400 aláírás gyűlt össze a Littke utcai kutyafuttató megmentésének érdekében, amelyet Hári József, önkormányzati képviselő adott át a pécsi városvezetésnek.

A baloldali városvezetés összesen 81 ingatlant szeretett volna árverés útján értékesíteni. Ezen a listán két kertvárosi kutyafuttató is szerepelt; az egyik a Szaturnusz utcai a másik pedig a Littke utcai kutyafuttató. A lakosok mindkét terület megmentésének érdekében aláírásokat gyűjtöttek – mondta a képviselő.

Úgy gondoljuk, hogy tovább kell menni ezzel az üggyel” – mondja Hári József, önkormányzati képviselő a pécsi Városháza előtt – „A lakosok akkor lennének megnyugodva, ha nem csak leszednék ezeket a területeket erről a licit listáról, hanem zöldterületté, közparkká minősítenék – nyilatkozta Hári József.

Az önkormányzati képviselő sajátkezűleg adta át a 400 aláírást a főépítésznek.

A célunk, hogy ne adják el ezt a területet, illetve a jelenlegi funkcióknak megfelelően módosítsák a Pécsi Építési Szabályzatot” – fogalmazott a képviselő, aki szerint nem „ötletbörzére” hanem a kertvárosi kutyafuttatók megvédésére van szükség.

Címlapkép: Hári József

Tags

Továbbiak a témában...

Back to top button
Close