ÉletmódKiemelt

Idén ismét keresik az Év Megyei Önkéntesét

A Baranya megyei CSEÖH iroda és a Baranya megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ, az Önkéntesek Világnapjához kapcsolódóan ötödik alkalommal írja ki az Év Megyei Önkéntese Díj pályázatát.

Tisztelettel felkérjük Önöket, hogy közösségük tagjai munkájának elismeréseként jelöljék díjunkra azon önkénteseiket, akik a 2021-es évben kiemelkedő tevékenységükkel segítették a szervezet, illetve a közösség működését, fejlődését – olvasható a pályázat felhívásában.

A jelölés az alábbi űrlap segítségével tehető meg, ahol a szervezők azt kérik, hogy röviden, legfeljebb 1500 karakterben osszák meg gondolataikat arról, hogy miért gondolják, hogy az Önök jelöltje Baranya megyében az Év Önkéntese!

Az űrlap az alábbi linken érhető el:

www.ckszkbaranya.hu/onkentes2021

Egy szervezet maximum három főt jelölhet, ugyanakkor az „Év Önkéntese” elismerést egy szervezetnél maximum egy fő nyerheti el. A zsűri minden járásból, valamint minden pécsi városrészből 1-1 jelöltet fog elismerni.

Az eredmény kihirdetésére, valamint a 14 elismerés átadására egy ünnepélyes esemény keretében kerül sor december elején, amelyre minden jelöltet és jelölőt szeretnének meginvitálni a szervezők. Az esemény pontos időpontjáról és helyszínéről a későbbiekben adnak majd tájékoztatást.

A zsűri tagjai:

Péter Judit
Baranya megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház

Varga István
Dosta Sas Kulturális és Jogvédő Egyesület

Farkasné Székely Kamilla
Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület

Barna-Mendly Erzsébet
Német Klub Kulturális Barátsági Egyesület

Kovács Barbara
Tegyünk Együtt Jót Egyesület

A kezdeményezés Védnöke Dr. Őri László, a Baranya Megyei Közgyűlés elnöke. A jelölteket és jelölőiket a megadott elérhetőségeiken értesítik a szervezők a díjátadó esemény részleteiről, ezért azt kérik, ügyeljenek az adatok pontos kitöltésére!

A kitöltött „jelölő űrlap” módosított beérkezési határideje: 2021. november 23.

 

Forrás: A Baranya megyei CSEÖH iroda és a Baranya megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ

 

Tags

Továbbiak a témában...

Back to top button
Close