KiemeltKultúra

Jön az V. Pécsi Érték Kiállítás és Vásár

Március 24-én és 25-én kerül megrendezésre az V. Pécsi Érték Kiállítás és Vásár, amelynek során számos pécsi cég települ ki az Árkád Bevásárlóközpontba.

Idén már ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Pécsi Érték Közösség Alapítvány Pécsi Érték Kiállítás és Vásár, melynek keretében a pécsi lakosok megismerkedhetnek a helyi értéket teremtő szervezetek valamint vállalkozások termékeivel és szolgáltatásaival, akik a hazai és nemzetközi piacokon is megállják a helyüket.

A kiállításon találkozhatunk a Magnus Aircraft saját fejlesztésű FUSION nevet viselő repülőgépével, a Lafarge Cement Magyarország Kft. bemutatja az EcoPlanet termék családját, a Somapak Kft. kínálatában megtekinthetik az érdeklődők a Boeing és Airbus repülőgépekbe kerülő ülés alkatrészeit, és sok más helyi cég színes termékeit és szolgáltatásait.

Az ünnepélyes megnyitó 2022. március 24-én 15:00 órától, ahol beszédet mond többek között Dr. György László, gazdaságért és szabályozásért felelős államtitkár. Az eseményen a Daniel Speer Brass Band felelős a zenei hangulatért.

Az V. pécsi Érték Kiállítás és Vásár fővédnöke, Kővári János az Összefogás Pécsért Egyesület elnöke.

A rendezvény szervezői és résztvevői szeretettel várnak mindenkit március 24-én és 25-én az Árkád Bevásárlóközpontba. További információk az eseménnyel kapcsolatban a kiállítás Facebook oldalán elérhető.

 

Címlapkép: Magnus Aircraft Zrt.

Tags

Továbbiak a témában...

Back to top button
Close