EgyébKiemelt

Kővári János: Legyen piros-fehér-zöld a Pécsi Tv-torony színe a szerdai mérkőzésen

Szerdán este mérkőzik meg Magyarország Németországgal a Labdarúgó Európa bajnokságon, melynek apropójaként Kővári János arra kéri Péterffy Attilát, hogy a magyar trikolor színeiben pompázzon a Tv torony a mérkőzés idejére.

Szerda este 21 órakor kezdődik az M4 sporton a magyar-német mérkőzés az UEFA bajnokságában. Az esemény előtt tisztelegve az EB-meccs alatt a budapesti Groupama Aréna a magyar zászló színeibe fog borulni.

„A szurkolók felhívásának eleget téve a német-magyar Eb-meccs alatt magyar nemzeti színekbe borul a Groupama Aréna” – jelentette be Kubatov Gábor a Ferencvárosi Torna Club elnöke.

A Groupama Aréna mellett az országban számos más stadion is trikolor diszkivilágítást fog kapni. Pécsett, Kővári János kezdeményezte, hogy a szerdai mérkőzés alatt piros-fehér-zöld színekben világítson a Mecseken magasodó Tv-torony

 „Arra kérjük Pécs polgármesterét, hogy legyen ma este a német-magyar meccs idején piros-fehér-zöld a pécsi TV-torony színe!
Hajrá Magyarország!” – olvasható az Összefogás Pécsért Egyesület frakcióvezetőjének bejegyzésében.

A kommentszekcióban sokan üdvözlik a kezdeményezést, abban bízva, hogy nem szivárványszínű fényfestést kap a város leghíresebb ikonja.

Kővári János nem sokkal bejegyzésének közzététele után telefonon kereste fel Ruzsa Csaba alpolgármestert.

„Hivatalos megkeresésünk után ígéretet kaptunk rá Ruzsa Csaba alpolgármestertől, hogy rendben lesz. Várjuk örömmel!” – olvasható Kővári János hozzászólásában.

Aki pedig teheti, látogasson ki a PMFC stadionba, ahol együtt szurkolhatunk a magyar válogatottnak!

Tags

Továbbiak a témában...

Back to top button
Close