EgyébKiemelt

Megalakult a Védett Társadalom Alapítvány – azt ígérik, nagyon fájni fognak

Célul tűzték ki, hogy felveszik a harcot a nyugati világ filozófiájával szemben, ehhez pedig már támogatók csatlakoztak Amerikától Ausztráliáig.

Valószínűleg sokan hallották, hogy létrejött a Védett Társadalom Alapítvány, hiszen számos médium felületén tudósítottak róluk, emellett létre jött a hivatalos honlapjuk, mely mellett a Facebook-oldalukhoz is egyre többen csatlakoznak.

A Védett Társadalom Alapítvány hálózatot épít itthon valamint külföldön egyaránt, ehhez támogatók is csatlakoztak, Amerikától egészen Ausztráliáig, pedig csak most kezdték el.

„Elég volt abból, hogy a csak progresszió építkezhet ilyen módon! Mi a saját pályájukon győzzük le őket.” – hirdetik a Mandiner weboldalán megjelent cikkükben.

Célul tűzték ki, hogy ne csak a szavak szintjén vegyék fel a küzdelmet a nyílt társadalom filozófiájával szemben, amivel jól összefoglalható mindaz a modernitás jelentette veszedelem, ami a nyugati világra fenyegetően az elmúlt évtizedekben mutatkozik.

A vitruális térben megjelenő anyagokon kívül – mint, a szavakon, publikációkon, videókon és felhívásokon – komoly akcionalizmussal készülnek, ami várhatóan sok emberben nemtetszést fog kiváltani, amit a Védett Társadalom Alapítvány tagjai örömmel fogadnak. Ígéretük szerint mindenki számára garantált lesz a szórakozás, e mellett az alapítványnak a csatlakozók segítségére is szüksége lesz.

„Hiszen tudjátok, melyek az opciók: a nyílt társadalom ideológiája, felforgatókkal és hazaárulókkal vagy a védett társadalom, Istennel, hazával, családdal!”

Forrás: mandiner.hu

Címlapkép:
Trombitás Kristóf – Facebook

Tags

Továbbiak a témában...

Back to top button
Close