ÉletmódKiemelt

Megújul az északmegyeri fahíd, és megkezdődtek a munkálatok a Rákóczi úton

Július 4-én kezdődik meg az északmegyeri fahíd felújítása, és már javában zajlanak a munkálatok a Rákóczi úton, ahol a csapadékhálózat tisztítási munkálatait végzik a Biokom Nkft. szakemberei.

-Társaságunk 2022. július 4-én, hétfőn megkezdi az északmegyeri gyalog- és kerékpárúton található fahíd felújítását, amely várhatóan július 12-ig fog tartani. A munkálatok ideje alatt az útvonalon nem lehet átjárni, az említett kerékpárút mindkét irányból zsákutca lesz. – olvasható a Biokom.hu weboldalon.

Emellett szerdától a Rákóczi úton megkezdték a csapadékhálózat tisztítását, melynek munkálatai előreláthatólag július 1-ig tartanak majd. A munkálatok reggel 08:00 óra és délután 16:00 óra között zajlanak majd, és a Rákóczi út Jókai utca és Felsőmalom utca közötti szakaszát fogják érinteni. A munkálatok egyszerre pár méteres szakaszokon zajlanak, ennek következtében ideiglenesen elzárásra kerül a forgalom, így egyidejűleg csak az egyik sávban közlekedhetnek az autósok. A Biokom munkatársai arra kérik az arra közlekedőket, hogy vezessenek körültekintően.

 

Forrás: Biokom Nkft.

Tags

Továbbiak a témában...

Back to top button
Close