KiemeltKultúra

Op-art divatbemutató a Magyar Képtárban

Október 15-én rendezik meg az Op-art divatbemutatót a Modern Magyar Képtárban 17:00 és 19:00 óra között a Budapesti Metropolitan Egyetem és a Janus Pannonius Múzeum közös szervezésében.

A két intézmény szakmai kapcsolata évekkel korábbra nyúlik vissza. 2019-ben megrendezett közös Bauhaus-projekt sikerét követve, 2020-ban az egyetem hallgatói op-art stílusú ruhákat terveztek, melyeket Victor Vasarely művei ihlettek.

Október 15-én újabb állomásához érkezik az együttműködés. A program 17:00 órakor veszi kedzetét dr. Síkfői Tamás, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, illetve dr. Bertók Gábor, a Janus Pannonius Múzeum igazgatójának köszöntőjével.

17:30-tól egy op-art divatbemutató keretében a Budapesti Metropolitan Egyetem design objektjeivel ismerkedhetnek meg az érdeklődők. 18:30-tól a JPM Op-Art Akadémiája mutatkozik be a divattervező és építész hallgatók munkásságával. Az eseményt 19:00 órakor Gasztro Klaszter bor- és ételkóstoló zárja. Az eseményen zenél a Bahama Káosz. 

A jegyvásárlásra előzetesen ide kattintva lehetséges vagy a helyszínen. A jegyár a program mellett ital- és ételkóstolást is magában foglalja. A szervezők a látogatóknak meglepetés ajándékkal is kedveskednek. 

Forrás: Janus Pannonius Múzeum

Címlapkép: Janus Pannonius Múzeum

Tags

Továbbiak a témában...

Back to top button
Close