ÉletmódKiemelt

Őri László és Kővári János a Baptista Szeretetotthon szépkorúit köszöntötték

A Baptista Szeretetszolgálat Malomvölgyi Szeretetotthonában köszöntötte a szépkorúakat Őri László, a Baranya Megyei Önkormányzat elnöke és Kővári János megyei biztos.

30 évvel ezelőtt 1991-ben nyilvánította az ENSZ október elsejét az Idősek Világnapjának, azóta minden évben ezen a napon emlékezünk a szépkorúakról.

Őri László köszönetet mondott az időseknek. A megyei elnök úgy fogalmazott: „Köszönet és megbecsülés illeti a szépkorúakat, akik Pécset, Baranyát és az országot a mögöttünk járó évtizedekben építették, hiszen az a kényelem, jólét és infrastruktúra, amibe mi már beleszülettünk az a második világháborút követő összeomlás után az Önök nemzedékének kemény munkájának köszönhető”.

Fotó: Baranya Megyei Önkormányzat

Kővári János arra emlékeztetett, hogy a szeretet adhat erőt a hosszú és küzdelmes években, és ebből a szeretetből és megbecsülésből minden szépkorúnak kijár, nem csak október elsején, hanem az év minden napján.

Az idősek világnapján Őri László megyei elnök baranyai termelők mézével köszöntötte a Malomvölgyi Szeretetotthon lakóit. 

Baranya Megyei Önkormányzat közleménye és címlapképe

Tags

Továbbiak a témában...

Back to top button
Close