ÉletmódKiemelt

Pénteken megnyitja kapuit a pécsi Műjégpálya

Már október utolsó napjain is lehet Pécsett korcsolyázni, hiszen október 29-én 17 órakor birtokba vehetik az érdeklődők a pécsi Műjégpályát, amely ebben a szezonban is különleges programokkal várja a kikapcsolódni, sportolni vágyókat.

A pécsi Műjégpálya kicsiknek és nagyoknak egyaránt kiváló kikapcsolódási és sportolási lehetőséget ad a téli időszakban. Tavaly a pandémia miatt csak rövid ideig lehetett élvezni a Műjégpálya adta lehetőségeket, így természetesen sokan várták, hogy idén újra csúszni lehessen a pécsi jégen. Október 29-én 17 órakor nyitja meg kapuit a létesítmény, így egészen 20 óráig korcsolyázhatnak az érdeklődől.

A Műjégpályát üzemeltető Pécsi Sport Nonprofit Zrt. idén sem változtatott a belépőjegyek árain, a korábbiakhoz hasonlóan ebben a szezonban is 1300 forintért korcsolyázhatnak a felnőttek, a diákok és nyugdíjasok 1100 forintért vehetik igénybe a létesítmény szolgáltatásait, de az érvényes Tüke-kártyával rendelkezőkre, a diákcsoportokra és a 6 éven aluliakra további kedvezmények várnak. A nyitvatartás nem változott az előző évekhez képest, hétfőtől csütörtökig napi kettő, pénteken szombaton és vasárnapi napon három alkalommal várják a korcsolyázás szerelmeseit. – olvasható a psnzrt.hu oldalon.

A Pécsi Sport Nonprofit Zrt. november 8-tól 10 alkalmas korcsolyatanfolyamot indít azoknak, akik szeretnék elsajátítani a korcsolyázás élményét. A programon 5 éves kortól bárki részt vehet, amely családi programnak is tökéletes választás lehet. A foglalkozásra november 8-án 16 és 17 óra között lehet jelentkezni a Műjégpályán. A képzéssel kapcsolatos további információk a psnzrt.hu weboldalon olvasható. Forrás: Pécsi Sport Nonprofit Zrt.

Forrás: Pécsi Sport Nonprofit Zrt.

Tags

Továbbiak a témában...

Back to top button
Close