EgyébKiemelt

Tanévkezdő baba- és gyerekholmi börze Pécsett

Szeptember 5-én a délelőtti órákban baba- és gyerekholmi börze lesz a pécsi Vásárcsarnokban.

A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. és a Pécsimami Közhasznú Egyesület együttes szervezésében szeptember 5-én vasárnap, a pécsi Vásárcsarnokban baba- és gyermekholmi börze várja az érdeklődőket. A börze sokaknak segítséget nyújthat a tanévkezdési terhek enyhítésében.

A vírushelyzet miatt tavaly elmaradt a börze, amely több éves hagyományra tekint vissza. Egyelőre még nem tudni, hogy milyen korlátozások várhatóak az elkövetkezendő időszakban, így a szervezők bíznak abban, hogy minél több család ellátogat a rendezvényre, ahol közel 200 árus várja a vásárlókat, akik a bolti árak töredékéért juthatnak hozzá a feleslegessé vált, ugyanakkor jó állapotban lévő gyermekruhákhoz, játékokhoz és babakellékekhez.

A helyszínen lehetőség lesz leadni azokat a tanszereket, ruhákat, iskolatáskákat, amelyekre már nincs szükség, és a családok szívesen eladományoznák a rászorulók számára. Ezeket az ormánsági hátrányos helyzetű, és vihar sújtotta kistelepülésekre, valamint az Esztergár Lajos Család- és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ segítségével hátrányos helyzetű pécsi családokhoz juttatják el.

Forrás: Pécsi Hírhatár

Címlapkép: Pécsma

Tags

Továbbiak a témában...

Back to top button
Close