EgyébKiemelt

Változik a Tüke Busz Zrt. menetrendje az őszi szünet idejére

Az őszi szünet idejére, október 23-ától részben a nyári mentrend lesz érvényes a Tüke Busz Zrt. járatain.

2021. Október 23-ától az őszi szünet idejére megváltozik a pécsi autóbuszok menetrendje, így október 23-án, ünnepnapi (vasárnapi) menetrend szerint közlekednek a helyi járatok. Ezen a napon a bérletpénztárak és az ügyfélszolgálati iroda is zárva tartanak, menetjegy vásárlására előzetesen lehetséges, illetve a buszvezetőnél, közvetlenül a felszállást követően.

Az őszi szünet ideje alatt – október 25.-29. – az autóbuszok az iskolai szünet idejére érvényes menetrend szerint közlekednek. A Tüke Busz Zrt. szerint azért volt erre szükség, mert a tanintézményekben elrendelt szünet miatt várhatóan kevesebben veszik igénybe a közösségi közlekedést, így a szünet idejére módosított, részben a szeptemberi iskolakezdés előtti, nyári menetrend lesz érvényben.

Ennek értelmében az őszi szünet ideje alatt a járatok reggel 6:30 és 8 óra között, valamint a délutáni 13:00 és 17:30 között a nyári menetrend szerint közlekednek majd. A 6:30 előtti, délelőtti, késődélutáni-esti és éjszakai időszakban nem változik a járatok menetrendje.

Forrás: Tüke Busz Zrt.

Címlapkép: PTE

Tags

Továbbiak a témában...

Back to top button
Close