EgyébKiemelt

Vízzavarodás várható a belvárosban

Augusztus 24-én számíthatnak a belvárosi lakosok vízzavarodásra.

Pécsen a város több pontján, a Szigeti út és környéke, valamint a Kőrösi Csoma Sándor utca tűzcsapjain tervezett oltóvíz hozammérések miatt augusztus 24-én, kedden 8.00-16.00 óra között vízzavarosodás és nyomásesés fordulhat elő a Kovácstelep – Tiborc utca – Ifjúság útja –Alkotmány utca – Kodály Zoltán utca – Aradi vértanúk útja – Szentágothai János sétány – Majorossy Imre utca – Felsőmalom utca – Légszeszgyár utca  Verseny utca – Megyeri út – Páfrány utca által határolt területeken.

A Szigeti út 44., 70., 97., az Erkel utca 6., a Lázár Vilmos utca 8., a Kőrösi Csoma Sándor utca 2., 5., 6., 11., 12., 16. szám előtt, valamint a Szigeti út – Gyümölcs utca kereszteződésénél található tűzcsapoknál 8.00-14.00 óra között sávszűkületre lehet számítani. A mérések során nagymennyiségű koncentrált víz folyhat az úttestre, ezért a Tettye Forrásház Zrt. kéri, hogy az arra közlekedők fokozott figyelemmel közlekedjenek az érintett útszakaszokon.

A megszokott, kiegyensúlyozott vízminőség rövid időn belül visszaáll. Az érintettek a jelzett időszakban fordítsanak fokozott figyelmet vízfelhasználással üzemelő háztartási eszközeikre, a mosó- és mosogatógépek beindítása előtt minden esetben ellenőrizzék a vizet, és amennyiben a víz zavarosodását észlelik, kerüljék a gépek használatát!

Tettye Forrásház Zrt. közleménye

Tags

Továbbiak a témában...

Back to top button
Close